diumenge, 2 de març del 2008

la primera va davant

los leones se comen a las gacelas y las gacelas están hasta los putos cojones de esta maldita mierda

mentre cree aquest blog, un tio mes fumat que l'ostia en la tele m'amolla eixa parida digna de menció.

Pegant voltes en el coche se mos va ocurrir que la mitat de parides que amollem mereixen ser divulgades. Error. Volem que siguen divulgades pera que quan vos vejam de per ahi pugam preguntar insistentment "¿has llegit el meu blog?" anhelant unes paraules d'aprovació.
Pos tampoc.
Mos la sua molt la teua puta opinió, humano de merda. Es mes, mos la suem nosaltres mateixa.
Ens autodefinim com KAMIKAZES SOCIALS, mos la sua la nostra vida social i la volem destruir rebentantela en la puta cara.

Quin es l'objectiu del blog este? Tenim tres objectius a cada qual mes important que l'anterior:
4º ningún objectiu en absolut

Ixe estat mental divergent que acabes d'assolir, humano de merda, es el que pretenem. Si has tingut de llegir ixa frase dos voltes i et pareix que no té sentit, aquest blog no t'agradarà. Si vols saber el significat d'això, benvingut al curs de personologia del Dr.HC Xerra on et respondran totes les preguntes que li vulgues fer.... eh... ixa es bònò! Ara obriré lo del consultori de Elena Francis però en filosofo psicòpata en quan sàpiga com funciona la merda esta...

Total, que ací amollarem lo que mos parega i si no t'agrada, tingues clar una cosa: mos la sua. Si tens ous, respons insultant-nos i estarem encantats d'humiliar-te tan brutal i cruelment com mos done la gana.


Ale, ja ho tens be. Si a estes altures encara no saps per on van els tirs ¿creus prudent seguir llegint?

1 comentari:

Artés ha dit...

tremola ribera
desperta ferro
tremola parpella
i pega voltes pupila

elxerra i mangel junts a un blog...
la profecia era certa...
sonen les trompetes de l'apocalipsi
persones normals i corrents: mengeu tortilles de taxes i masturbeu-se sobre el cadàver dels vostres gossos decapitats: arriva una nova forma de bogeria socio-neuronal.

M'enorgullisc de ser qui desvirgue els comentaris, i dir-vos que aci ja teniu un asiduo massoca per a deixar-se flagellar les neurones a cada entrada.

sexo, drogas & blogspot