dimecres, 25 de juny del 2008

एल क्सेर्रा parla als seus deixiebles

Tots estan pendents de la televisió. en totes les cadenes es retransmet el mateix missatge, en uns moments començarà...

Un pla de detall de la boca de एल क्सेर्रा en totes les pantalles.


MISERICÒRDIA!

Ja fa MOLT de temps que vos heu estic diguent i vosatros pareix que lo que per un forat vos entra per l'atra vos ix. LA VOSTRA PUTA VIDA NO TE SENTIT NI EN TINDRÀ MAI. Quan no esteu cara la tele veient morirse de fam xiquets negres en l'Africa o el reportatge de la boda de Belen Esteban, esteu cara l'ordenaor llegint les parides sense sentit que amolla un fill de puta en el seu blog. Es com si vos haveren donat bromuro, apàtics de merde! Sou vosatros els que feu que la realitat siga tan agoniosa que uno tinga que inventarsela pa no morir del asco. NO feu RES que supose un esforç mes enllà de alsarse a la nevera a per un pot de coca-cola, tall de refillsdeputa. Lo pijor es ques penseu que sou waaais. Que sou solidaaaris, que envieu VIDEO NIÑO AFRICA al 7654 i aneu a vore documentals de Michael Moore. SOLES SOU MERDA INFORMADA. Que dius " por es millor que ser merda desinformada" UNS COLLONS. Els uelos que miren les noticies de canal nou pa vore si ix algun conegut o si diuen algo del seu poble ja han fet la seua faena d'aguantar a Franco i tot això. NO SON ixos uelos pensionistes els que fan que tot vaja de puta pena i encara que els convencereu de que el jarapito de la sierra leona esta en perill d'extinció ELS LA SUA TRES POBLES. Que si la universitat es privatitza ELS LA SUA CUATRE i que nosequi s'haja forrat per algun chanchullo ELS LA SUA CINC. Ells lo que volen es vore el futbol, els bous, telenovel·les i noche de fiesta. I encara que els importara alguna de les vostres mariconaes TAMPOC PODEN FER RES, son tan inútils com vosaltres.
Pero el pitjor de ser una merda informada es que ixa SI que sap el que pasa i es limita a comentar-ho en els colegues i dir " que cabrons son" mentre li peguen trago al calimotxo
(¡¡¡DON SIMON + COCACOLA!!!). Comentar en el pati de la facultat el últim documental de la guerrilla guatemalteca i amollar la absurda quantitat de dades que coneixen sobre la situació mundial en una competició a vore qui es el mes conscienciat. Ye maxo, si realment tens el esperit del maig del 68 ¿que fas fent els porros en Malboro? Xè agarra un kalashnikov i ves a pegar tirs al corte inglés o algo aixina! ... ¿Ah, que com eres vegetarià/na i te fumes les ortigues que te ixen de les rastes no tens forces ni pa cascartela? ¿ que vols, que el mon s'arregle a base de "conscienciar a la peña"? estas tu poc bonico.

Un gargall procedent de la boca de एल क्सेर्रा impacta en la lent de la càmera, donant per finalitzada l'emissió.

Els membres de les assemblees joves es miren entre si assentint i es posen a parlar de la revolució social. Acaben acordant que el millor es una resistència passiva com una mescla de Noviembre i Ghandi. Acorden posar 5€ per cap pera comprar material, pagar fotocòpies i comprar algo de cervesa. Tots eviten les properes assemblees pera evitar pagar.

2 comentaris:

. ha dit...

magnífic! a partir d'avui sóc deixeble de एल क्सेर्रा.
I no sóc pensionista però a mi també em suen la polla no se quants pobles totes aquestes misèries, perquè ja n'estic fart de que intentin conscienciar-me. Políticament, m'agrada cagar-me en tot i deixar que la resta intentin penjar-se medalles per anar al cel (amb patinet o sense) amb la consciència ben neta. Si t'ataca un empleat d'ONG, engega'l a pastar! Que se'n busqui un altre amb més sentiment de culpa!
Com diria la polla records: los mismos que lo han jodido todo te dicen que recojas la mierda. Doncs apa! Que la recullin ells!
I amunt els pensionistes!

Admin ha dit...

Jo sols vull fer constància de què ahò eh ahko!

El tal senyor एल क्सेर्रा que va de coherència amb discurs pel mòn?

Va! Que si l'arribe a tindre davant em porta la coca-cola!

Tot i això, molt espanyolament, ole, ole i ole.

Propose que el senyor एल क्सेर्रा a la valenciana, aparega sempre en calendariets menuts amb el puret a la boca i cara al solet de l'hivern, au?